Verze pro PDA

ikonka
Prezident republiky navštíví Zlínský kraj

Datum: 29. 8. 2013, autor: ikonka autora Redakce , Funkce: ikonka tisku Tisk

..4. až 6. září 2013 ..

ilustracni obrazek

Prezident republiky navštíví Zlínský kraj

 

ZLÍN – Ve dnech 4. až 6. září 2013 přivítá Zlínský kraj na pozvání hejtmana Stanislava Mišáka prezidenta České republiky pana Miloše Zemana a paní Ivanu Zemanovou. Mimo setkání s představiteli Zlínského kraje v čele s hejtmanem navštíví prezident republiky všechny regiony Zlínského kraje, kde se setká s občany i představiteli místní samosprávy.

 

Setkání s občany města Zlína je naplánováno na středu 4. září 2013 v 17:00 na náměstí Míru.

Další setkání proběhne ve čtvrtek 5. září 2013 v 12:00 na Masarykově náměstí ve Valašských Kloboukách. Tentýž den (ve čtvrtek) v 16:30 se prezident republiky setká s občany na prostranství před Městským úřadem města Vsetína a v 19:00 na Velkém náměstí v Kroměříži.

 

V pátek, poslední den své návštěvy, se prezident setká s občany Uherského Hradiště, a to v poledne na tamním Masarykově náměstí.

 

Prezident republiky Miloš Zeman na pozvání hejtmana Stanislava Mišáka absolvuje první ze svých návštěv krajů České republiky.

 

Prezident republiky Miloš Zeman navštíví v průběhu následujících měsíců také další kraje České republiky. Každá návštěva potrvá tři dny. Jednotlivé body programu budou zveřejněny formou tiskové zprávy vždy několik dní před konkrétní krajskou návštěvou na www.hrad.cz.

 

 

Zpracovala: Gabriela Sýkorová Dvorníková (s využitím tiskové zprávy Kanceláře prezidenta republiky)

 

Sýkorová Dvorníková Gabriela                                    

tisková mluvčí                                                 

Krajský úřad Zlínského kraje

 

 

 

reklamni prouzek
Normalni verze