Verze pro PDA

ikonka
Autobusová obslužnost Bílan v době uzavírky

Datum: 3. 5. 2012, autor: ikonka autora Redakce , Funkce: ikonka tisku Tisk

..silnice Kroměříž - Hulín..

ilustracni obrazek

Autobusová obslužnost Bílan v době uzavírky silnice Kroměříž - Hulín

Kroměřížská radnice se pokusí nahradit vlastními silami část spojů, které byly provozovatelem autobusové dopravy omezeny kvůli opravě silnice I/47 z Kroměříže do Hulína. Kvůli opravě krajské komunikace je v době od 30. 4 do 20. 5. ve směru na Hulín zachován jen jednosměrný provoz umožňující dopravní obslužnost Bílan.

Z Bílan do Kroměříže vede objížďka přes Hulín a Skaštice. Protože jednosměrný provoz platí i pro autobusovou dopravu, Bílany zůstaly ve směru z Hulína do Kroměříže prakticky bez autobusového spojení. Radnice proto ve dnech 3. 4. a 7. května 2012 zajistí prostřednictvím vozidel městské hromadné dopravy náhradní autobusovou dopravu:

* Odjezd 5.55 h - zastávka Bílany, restaurace (dopraví občany do Kroměříže, příjezd na nádraží cca v 6.20 h, dále navazuje spoj č. 4 MHD Kroměříž)* Odjezd 9.55 h - zastávka Bílany, restaurace (dopraví občany do Kroměříže, příjezd na nádraží cca v 10.20 h)Tyto spoje jsou pro občany ZDARMA

Po 7. květnu bude provoz autobusu náhradního spojení autobusu MHD vyhodnocen a navrženo další řešení dopravní obsluhy Bílan.

Zachován byl spoj společnosti KRODOS s odjezdem odjezd 7.20 h ze zastávky Bílany, restaurace. Ve směru od Kroměříže by doprava neměla být omezena.

Mgr. Pavel Zrna, tiskový mluvčí Městského úřadu Kroměříž

 

 

 

 

reklamni prouzek
Normalni verze